Fietsstickers

Tip van Erik

https://relatiegeschenkencentrale.nl/fietsstickers

Als fietshandelaar laat je graag zien, dat de geleverde fiets van jou afkomstig is. Jullie bedrijfsnaam staat voor kwaliteit en goede service. Fietsstickers zijn daarom onmisbaar als reclame-uiting.

Specificaties:

Zijdeglans extreme tack vinyl (vast is ook echt vast)

1-2-3 kleuren lijnwerk

Zeefdruk

Los per stuk geleverd, voorzien van rugslit

Wij kiezen altijd voor zeefdruk. Alleen deze drukmethode heeft een uitstekende UV-bestendigheid en is kras- en watervast.

Digitaal drukken op vinyl is een optie en wordt veel gebruikt (eventueel voorzien van laminaat), maar wij raden voor fietsstickers de zeefdrukmethode aan.   

Je kunt je eigen design of logo kiezen. Na goedkeuring drukproef worden de fietsstickers binnen een week geleverd.

Ben je op zoek naar andere fietsstickers? Neem dan contact met ons op.

d6b40c082cc18636a0b84d66afbf9f131886d3a7 600 600 fill
Fietsstickers
Erik Krijgsman

Erik Krijgsman

De relatiegeschenkencentrale is een onderdeel van SeeYou-Media en is dé plek om mooie, exclusieve of duurzame relatiegeschenken te vinden. Uiteraard kun je online bestellen maar bel ons gerust op, of stuur een email als je een bijzonder relatiegeschenk wilt. Wij houden van uitdagingen en zoeken graag voor je naar passende oplossingen. Voor relatiegeschenken, cadeaus, kerst- en paaspakketten, bedrukte polo’s, t-shirts en handdoeken, fanartikelen, electronische gadgets, bedrukt fruit, fietstickers en nog veel meer!

Door de energie en visie van oprichter Erik Krijgsman is SeeYou ontstaan. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten in media en relatiegeschenken: “Met meer dan 25 jaar ervaring, maakt het mij trots eigenaar te zijn van dit bedrijf. Wij blinken uit in enthousiasme en betrokkenheid door te doen en de schouders eronder te zetten. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat is. Want klanttevredenheid is voor ons het enige dat écht telt!”