Duurzame relatiegeschenken

Trend 2023 in relatiegeschenken: Duurzaam

Duurzame relatiegeschenken zijn een geweldige manier om uw klanten en zakenpartners te laten zien dat u zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien kunnen deze geschenken langdurig plezier opleveren, waardoor uw bedrijf top-of-mind blijft bij uw relaties. Er zijn talloze duurzame relatiegeschenken beschikbaar die zowel mooi als functioneel zijn.

Hier zijn enkele voorbeelden van duurzame relatiegeschenken:

 1. Herbruikbare glazen waterflessen met eigen logo: Een duurzame en handige keuze voor uw klanten en zakenpartners, en bovendien een effectieve manier om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen.
 2. Biologisch afbreekbare pennen: Gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, maïszetmeel en gerecyclede papierpulp, deze pennen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol.
 3. Duurzame notitieboekjes: Notitieboekjes zijn altijd handig, en duurzame opties zoals die gemaakt zijn van gerecycled papier en karton of bamboe zijn een verstandige keuze.
 4. Herbruikbare koffiebekers: Perfect voor uw zakenpartners die veel onderweg zijn, deze herbruikbare koffiebekers zijn een milieuvriendelijke vervanging voor wegwerpbekers.
 5. Biologisch afbreekbare laptophoes: Bescherm het apparaat van uw klanten en zakenpartners op een duurzame manier met deze hoezen gemaakt van composteerbare materialen.

Het is belangrijk om te onthouden dat duurzame relatiegeschenken niet alleen een positieve impact hebben op het milieu, maar ook bijdragen aan het imago van uw bedrijf en de relaties met uw klanten en zakenpartners versterken.

Voordelen verbonden aan het gebruik van glazen waterflessen:

 1. Geen schadelijke chemicaliën: In tegenstelling tot plastic flessen, bevatten glazen flessen geen schadelijke chemicaliën zoals BPA en ftalaten, die in verband zijn gebracht met gezondheidsproblemen zoals hormoonontregeling en kanker.
 2. Houdt water koeler: Glazen flessen zijn beter in staat om de temperatuur van water te behouden dan plastic flessen. Dit komt omdat glas een betere warmte-isolator is dan plastic.
 3. Betere smaak: Glazen flessen kunnen de smaak van water beter behouden dan plastic flessen. Dit komt omdat plastic flessen de smaak van water kunnen absorberen, waardoor het water een onaangename smaak krijgt.
 4. Milieuvriendelijk: Glazen flessen zijn duurzaam en kunnen hergebruikt worden. In tegenstelling tot plastic flessen, die na gebruik weggegooid moeten worden en bijdragen aan de plasticvervuiling.
 5. Gemakkelijk schoon te maken: Glazen flessen zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Dit maakt het gemakkelijk om de fles hygiënisch te houden.

Kortom, glazen waterflessen met eigen logo zijn een duurzaam en gezond alternatief voor plastic flessen en een uitstekende keuze voor uw relatiegeschenk!.

Duurzame laptophoezen zijn een uitstekend idee voor relatiegeschenken

b7a989d78c2bb9d73eaad1119872185a22012fb1 600 600 fill
gerecyclede tweekleurige duurzame 14″ laptophoes
De tweekleurige laptophoes is aan de buitenkant gemaakt van 100% GRS gerecycleerde materialen en heeft een compact en beschermd laptopvak dat geschikt is voor de meeste 14″ laptops. Hij heeft ook een voorvak met ritssluiting voor documenten, notebooks en kleine accessoires, en een handvat, waardoor het perfect is voor dagelijks woon-werkverkeer.
f82fa511e97f5cdc96723e80e9a55c018c55d44f 600 600 fill
FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP
TearAway label for ease of rebranding. Laptop compatible up to 15.6″. Designed to comfortably fit A4 folders. Multi-purpose use. Front slip pocket. Rip-Strip™ closure. Dimensions: 41.5 x 28 cm. Maximum Embroidery: 12 cm tubular hoop. Maximum Print Area: 29 x 12 cm
https://relatiegeschenkencentrale.nl/tassen/laptop-hoezen-en-tassen/laptophoezen/felt-laptopdocument-slip

Duurzame laptophoezen zijn een uitstekend idee voor relatiegeschenken, omdat ze niet alleen een praktisch geschenk zijn, maar ook een statement maken over de waarden van uw bedrijf. Hier zijn enkele opties om te overwegen:

 1. Gerecyclede laptophoezen: Kies voor laptophoezen gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecycled plastic of oude banners. Dit toont uw betrokkenheid bij het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
 2. Biologisch afbreekbare laptophoezen: Kies voor laptophoezen die zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zoals hennep of bamboe. Deze zijn volledig afbreekbaar en hebben een minimale impact op het milieu.
 3. Laptophoezen van duurzame materialen: Kies voor laptophoezen die zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen of gerecyclede vezels. Deze materialen zijn minder belastend voor het milieu dan traditionele materialen zoals polyester.
 4. Laptophoezen met een duurzaamheidsboodschap: Kies voor laptophoezen met een duurzaamheidsboodschap erop gedrukt, zoals een logo of slogan die de inzet van uw bedrijf voor duurzaamheid benadrukt.

Ongeacht de optie die u kiest, zorg ervoor dat de laptophoezen van hoge kwaliteit zijn en voldoende bescherming bieden voor de laptops van uw klanten of medewerkers. Op deze manier zullen ze niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook praktisch en waardevol zijn voor de ontvangers.

Erik Krijgsman

Erik Krijgsman

De relatiegeschenkencentrale is een onderdeel van SeeYou-Media en is dé plek om mooie, exclusieve of duurzame relatiegeschenken te vinden. Uiteraard kun je online bestellen maar bel ons gerust op, of stuur een email als je een bijzonder relatiegeschenk wilt. Wij houden van uitdagingen en zoeken graag voor je naar passende oplossingen. Voor relatiegeschenken, cadeaus, kerst- en paaspakketten, bedrukte polo’s, t-shirts en handdoeken, fanartikelen, electronische gadgets, bedrukt fruit, fietstickers en nog veel meer!

Door de energie en visie van oprichter Erik Krijgsman is SeeYou ontstaan. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten in media en relatiegeschenken: “Met meer dan 25 jaar ervaring, maakt het mij trots eigenaar te zijn van dit bedrijf. Wij blinken uit in enthousiasme en betrokkenheid door te doen en de schouders eronder te zetten. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat is. Want klanttevredenheid is voor ons het enige dat écht telt!”